Ruokkeen lomakylä

Ruokkeen lomakylä

Ruokkeen Lomakylä sijaitsee kirkkaasta vedestään ja rikkaasta kalakannastaan tunnetun Puruveden rannalla. Suositun lomakylän toiminta on kasvanut laajasti vuosien varrella ja nykyään se tarjoaa monipuolisia majoitus- ja harrastusmahdollisuuksia ympärivuotisesti.

Majoitus

Ruokkeen lomamökit Puruveden rannalla aktiivisessa lomakylässä tarjoavat kesälomareissun vailla vertaa. Voit valita omasi monenlaisista mökeistä ja huoneistoista.

Leirintäalue

Ruokkeen Lomakylän leirintäalueella on karavaanareille yhteensä 70 paikkaa, joista noin puolet on kausipaikkalaisten käytössä.

Alueen huoltorakennukset ja niiden palvelut ovat matkailijoiden käytettävissä. Rakennuksista löytyy suihku/wc -tilat, keittiö- ja ruokailutilat, pyykinpesukoneet ja kuivausrumpu. Rannan suureen grillikatokseen mahtuu istumaan iltaa suuremmallakin joukolla.

Palveluihimme kuuluu myös nestekaasun ja peruselintarvikkeiden myynti sekä kirjasto. Leirintäalueella on asiakkaille maksuton WLAN. Alueella on vuokrattavissa kolme perhesaunaa; 1 sähkölämmitteinen ja 2 puusaunaa. Lomalaisilla on mahdollisuus myös savusaunan vuokraamiseen.

Vierasvenesatama

Sataman sähkö- ja vesipiste sekä lomakylän kaikki muut palvelut ovat veneilijöiden käytettävissä. Alueella on myös mahdollisuus septitankin tyhjentämiseen. Yöpyminen satamassa maksaa 8 eur/vrk, sähkö tarvittaessa 4,00 eur/vrk.

Meillä myös sähköauton latausmahdollisuus  2 x 22 KW.

Ravintola

Lomakylän ravintola terasseineen muodostaa alueelle eloisan keskuksen. Tule nauttimaan maukkaasta ruoasta tai viettämään mukavaa kesäiltaa terassille!

Lomakylän ravintola palvelee 1.5-30.8 päivittäin ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Ravintolassa on aamupalamahdollisuus klo 9.00-10.30 ja lounas klo 12.00-15.00. Keittiö on avoinna klo 18.00 saakka.

Aktiviteetit

Ruokkeen Lomakylältä löytyy tekemistä koko perheelle! Aktiviteetteja on tarjolla monipuolisesti ympäri vuoden aina padelista moottorikelkkailuun.

Osoite

Ruokkeentie 58, 59810 Kesälahti

Aukioloajat

Katso myös

© 2023 Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi