Ravintola Kiteen Karhu

Ravintola Kiteen Karhu

Ravintola Kiteen Karhu sijaitsee Kiteen keskustassa, S-Marketin alakerrassa. Aukioloaikojen ansiosta Karhua voidaan kutsua hyvällä syyllä monitoimiravintolaksi; alkuillasta voit piipahtaa heittämään dartsia, pelaamaan biljardia tai lukemaan päivän lehdet, kun taas etenkin viikonloppuiltaisin pieni arjesta irtautuminen tanssilattialla tai parin juoman parissa on hyvinkin suosittua.

Kesäisin voit nauttia terassilla kylmän juoman keskellä kauneinta ja kuuminta kesäpäivää. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua aamusta iltaan juuri niin hyvin, että sinun on helppo tulla uudelleenkin käymään.

Viikonloppu Karhussa

Viikonloppuisin Karhu on parhaimmillaan, kun eri ikäiset ja kokoiset kokoontuvat saman katon alle pitämään yhdessä hauskaa ilman huolta huomisesta. Ohjelmatoimisto Gurun ammattitaitoiset dj:t aloittavat levyjen pyörittelyn klo 22 sekä perjantaisin että lauantaisin.

Perjantain levylaukuista löytyy kaikille jotakin mukavia menobiisejä, voit vapaasti tulla toivomaan mitä hittejä haluaisit kuulla ja dj yrittää toteuttaa toiveesi parhaansa mukaan. Lauantaisin otetaan useampia askeleita ajassa taaksepäin, kun vanhat discojyrät ja tanssittavat rock-hitit pyöräytetään levylautaselle, unohtamatta 90-luvun kestoklassikoita sekä tuttuja finnhitsejä. Toki lauantaisin soitetaan myös tämän päivän kovimmat listahitit.

Osoite

Kiteentie 1, 82500 Kitee

Yhteystiedot

Ravintola Kiteen Karhu

Katso myös

© 2023 Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi