Pivanka

Pivanka – legendaarinen taukopaikka Kesälahdella!

Pivanka on täyden palvelun yksityinen liikenneasema, joka toivottaa 6-tietä pohjoiseen kulkevat matkailijat tervetulleiksi iloiseen Pohjois-Karjalaan ja jättää aidon hymyn huulille, kun matka jatkuu kohti etelää.

Ravintola ja kahvila

Noutopöytämme notkuu vuoden ympäri. Pannu on kuumana ja pullat, pikkusuolaiset – sekä tietenkin ne karjalanpiirakat – odottavat tuoreina vierailijoita.

Pohjoiskarjalaisuuteen kuuluu olennaisena osana vaatimattomuus, mutta myös hyvä ruoka. Niinpä meillä ravintola Pivangassa on päivittäisessä noutopöydässä tarjolla tavallista kotiruokaa. Tosin, kun keittiössä töitä tekevät ammattitaitoiset kokit suurella sydämellä ja raaka-aineet ovat tuoreita, puhtaita sekä laadukkaita, tarjottavamme onkin noussut herkullisuudellaan 6-tien kulkijoiden ja paikallisten kulinaristiseksi käsitteeksi. Noutopöytämme onkin ehdoton lippulaivamme, joka pitää kokea itse!

Noutopöytämme lounastarjontaa laajentaa A’la Carte – listamme, jolta löytyvät perinteiset leikkeet, kalaa, kanaa ja burgereita. Perheen pienimmille tarjolla on lasten perinteiset suosikit nauravista nakeista nugettikoriin.

Kokous- ja juhlatilat

Pivangan kabinetti tarjoaa erinomaiset tilat pieniin tapaamisiin, koulutuksiin ja kokouksiin.

Reilun parinkymmenen hengen kabinetissa järjestetään esimerkiksi yhdistysten vuosikokouksia, erilaisia koulutuksia, tiehoitokuntien sääntömääräisiä kokouksia ja juhlatilaisuuksia.

Tilan varustukseen kuuluu

  • 16:9 valkokangas
  • videotykki datakaapeleilla
  • tietokoneeseen kytkettävä äänentoistojärjestelmä

Muut palvelut:

  • Baari
  • Kauppa
  • Polttoainejakelu
  • Museoautot

Osoite

Kesälahdentie 1, 59800 Kesälahti

Aukioloajat

Katso myös

© 2023 Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi