Peltola Trail

Keskivaativa ja aloittelijallekin sopiva kaksisuuntainen reitti. Nousua / laskua 171m. Reitti tarjoaa mielekästä ja paikoittain haasteellistakin maastopyöräilyä sekä polkujuoksua kauniissa metsäisessä maastossa.

Reitti koostuu kolmesta toisiinsa yhtyvästä lenkistä. Yläosa on puoliksi pääosin koivumetsäistä sinkkupolkua ja puoliksi kivituhkattua latupohjaa. Keskiosa on lähes kokonaan kumpuilevassa kuusi- ja koivumetsässä kulkevaa sinkkupolkua. Yhdessä kohdassa hankala paikka ylitetään melko pitkää lankkusiltaa pitkin. Eteläisin osa kulkee lyhyen matkan kivituhkatulla latupohjalla ja peltotiellä, muuten kuusi- ja lehtimetsässä kulkevaa sinkkupolkua.

Talvi Trail (talvikunnostettu reitti kävelijöille ja maastopyöräilijöille) on osa Peltola Trailia, merkitty sinivalkoisella värillä. Reitiltä on myös yhteys maantietä pitkin (0,5km) Hutsi Trailille.

GPX-tiedosto

Reittikartta

 

Esittelyvideo Kiteen Karelianpoluista

Osoite

Arppentie 6, 82500 Kitee

Yhteystiedot

Reitti alkaa Peltolan hiihtolatujen lähtöpaikalta. Pysäköinti Kiteen terveyskeskuksen parkkipaikalle. Seurattava sinistä väriä ja talvitraililla sini-valkoista väriä. Paluu samaan paikkaan takaisin.

Pituus: n. 7 km

Palvelut: Pysäköinti, WC, vesi, kahvila (Terveyskeskus)

Katso myös

© 2023 Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi