Maijan Juhla- ja Pitopalvelu

Pitopalvelu

Maijan Juhla- ja pitopalvelussa panostamme paikallisen ruokakulttuurin vaalimiseen ja arvostamme lähiruokaa. Pito- ja juhlapalvelumme käyttää tuoreita raaka-aineita paikallisilta tuottajilta, riistatiloilta ja omalta kasvimaalta. Meiltä löydät karjalaista vieraanvaraisuutta, herkullisia perinneruokia ja uusia makuelämyksiä parhaimmillaan. Tiloissamme on A-anniskeluoikeudet.

Toimimme entisen Ojamäen koulun tiloissa, Kiteellä Pohjois-Karjalassa. Vuonna 1929 rakennetun koulun tilat on kunnostettu vanhaa ilmettä säästäen. Koulun historiasta löytyy vaihe, jolloin se on toiminut sotasairaalanakin – muistolaatta ja Marsalkka Mannerheimin kuva löytyvät juhlapaikalta edelleen.

Majoitus

Majoitus viihtyisässä, remontoidussa historiallisessa koulurakennuksessa.

Ympäri vuoden mahdollisuus majoittua joko kolmen hengen huoneissa yläkerrassa (2 kpl). Yläkerran huoneiden läheisyydessä wc, yhteiset suihkutilat alakerrassa. Alakerrassa tilava kahden hengen huone, tarvittaessa muuntautuu sopivaksi myös jopa viidelle henkilölle. Alakerran huoneeseen on helppo kulku, ei portaita tai muita esteitä.

Kesällä majoittua voi myös tunnelmalliseti kahden hengen aitoissa (2 aittahuonetta).

Pihapiirissämme hyvää tilaa myös asuntoautoille ja -vaunuille.

Saunomismahdollisuus kuuluu huonehintaan, sauna lämmitettävissä vaikka joka ilta omatoimisesti. Tilattavissa myös kylpypalju.

Hinnasto

  • Ylä- ja alakerta 55 €/hlö/vrk (sis. aamiainen ja liinavaatteet)
  • Aittamajoitus 40 €/hlö/vrk
  • Karavaanipaikka 20 €/vrk
  • Kylpypalju 160 €/lämmitys
  • Aamiainen 10 €/hlö
  • Sauna 8 €/hlö

 

Osoite

Kiitsontie 4, 82500 Kitee

Aukioloajat

Katso myös

© 2023 Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi