Lankapuoti Tiukula

Lankapuoti Tiukula

Tarjoamme eettisiä lankoja intohimoisille käsityöharrastajille. Puodistamme löydät Suomen luonnosta inspiroituneen värimaailman – maanläheisiä sävyjä kaikkina vuodenaikoina.

Mikäli olet vasta astunut lankojen ja käsitöiden maailmaan, lupaan että puodillamme on sinullekin tarjottavaa! Makrametöihin löytyy helppoja aloittelijoille ja jo solmeileville sopivia tarvikepakkauksia, joissa on mukana ohje. Myös helppoja neulontaohjeita löydät ilmaiseksi ja maksullisena.

Varastopuoti on kesän ajan (kesäkuu-elokuu) harvakseltaan auki, noin kerran kuussa. Aukiolot ja tapahtumat, joista meidät tavoittaa, on listattu verkkosivuille.

Muistattehan, että meille voi tulla ostoksille, kun varmistaa etukäteen ajankohdan sopivuuden numerosta 041 314 0380 (soitto, tekstiviesti, WhatsApp). Olemme pääsääntöisesti kotona arkisin koko päivän ja useimmiten myös viikonloppuisin, joten tavallisesti ostosreissu onnistuu myös lyhyellä varoitusajalla. Verkkokauppa palvelee kellon ympäri ja tilaukset pyrimme toimittamaan aina pikaisesti heti seuraavana päivänä tilauksesta.

Osoite

Saunaniementie 42, 82350 Tikkala

Aukioloajat

Katso myös

© 2023 Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi