Lakeland Karelia Ylätupa

Lakeland Karelia Ylätupa

Huvila sijaitsee Kesälahdella, joka on Kiteen luonnonkaunis loma- ja marjapitäjä aivan Pohjois-Karjalan eteläkärjessä. Kesälahti sijaitsee kannaksella kahden upean järven välissä ja tunnetaan puhtaista vesistään. Vieraanvarainen karjalainen kulttuuri on vahvasti läsnä joka päiväisessä elämässä.

Idyllinen maalaishuvilan alueet ovat upean Puruveden rannalla Karjalassa, kauniin luonnon keskellä. Talossa on tilaa reilu 100 m2 ja huoneistoon kuuluu 3 makuuhuonetta, tunnelmallinen tupakeittiö, taulu-tv, oleskelualue ja kylpyhuone. Ylätuvassa on puutarha, grilli ja terassi ja isot, kartanomaiset ulkotilat, jossa riittää tilaa kesän aktiviteetteihin. Rantasaunalle on 150 metriä matkaa ja se on aivan rannassa. Saunan terassilta menee portaat suoraan puhtaaseen Puruveteen. Soutuvene ja majoitusemännän palvelut ovat käytössä vierailusi ajan.

Paikan päällä on maksuton WiFi ja yksityinen pysäköintialue.

Lähin lentoasema löytyy Savonlinnasta, joka on 78 km:n päässä Lakeland Karelia Ylätuvalta. Autoteitse Savonlinnaan tulee matkaa 69 km. Majoituspaikasta voi varata maksullisen lentokenttäkuljetuspalvelun.

Osoite

Poroniementie 24, 59800 Kesälahti

Yhteystiedot

Lakeland Karelia

Katso myös

© 2023 Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi