Lakeland Karelia vuokraamo

Lakeland Karelia vuokraamo

Vuokraamosta löytyy vierailijoille harrastevälineitä ympäri vuoden. Kesällä maastopyöriä, kajakkeja, sup-lautaa, retkeilyvarusteita (teltat, riippumatot, makuupussit, trangiat), frisbeegolf ja pihapelejä. Talvisin potkukelkkaa, lumikenkää, retkiluistinta tai luistimia, suksia jne. Majoittujille löytyy myös liinavaattesettejä (käsi- ja kylpypyyhe, alus- ja pussilakana sekä tyynyliina). Tapahtumien järjestäjille tuoleja ja pöytiä. Ja jos jotain puuttuu niin sitten järjestämme.

Lisätiedot ja varaukset

Kajakki

Vuokraan sisältyy kajakin lisäksi pelastusliivit, mela, pumppu/äyskäri, kuivapussi, kartta ja aukkopeitto. Lakeland Karelian oma liikkuva melontakeskus tuo kajakit lähtöpaikalle ja noutaa ne sitten päätepisteeltä tai sitten kajakit voi itse noutaa ja palauttaa Lakeland Karelian Vuokraamoon, Monimesta, Kesälahdentie 37, 59800 Kesälahti. Vuorokausihinta alkaa vuokraushetkestä.

Valikoimissa on eri merkkisiä yksikkökajakkeja, joten valitaan niistä sinulle/teille sopivin paikanpäällä. Esim. Essence Perception, Exo Portofino, Marin 5.

Hinta: alkaen 40 €

SUP-lauta

Laadukas RTM SUP-lauta kestää hankausta ja kolhuja. Se sopii niin aloittelijoille kuin enemmän SUP-kokemusta omaaville. Kantavuutta löytyy 140 kiloon asti. Hinta sisältää perusvälineet: SUP-lauta, mela, pelastusliivit ja karkuremmi

Hinta: alkaen 30 €

Maastopyörä

Maastopyörät on varustettu 100 mm joustavalla joustohaarukalla, joka vaimentaa maaston epätasaisuudet. Shimanon hydrauliset levyjarrut toimivat luotettavasti huonollakin säällä. Tuotetarjonnasta löytyy 2 kpl Tunturi Montauk 27,5″ sekä 2 kpl Tunturi Montauk 29″ -maastopyöriä. Vuokrahintaan sisältyy kypärä, valaisin, heijastimet sekä lukko.

Hinta: alkaen 40 €

Foxtrot-tasapainolautta

Foxtrot on kesän hauskin vesilelu! Haastetta tasapainoiluun ja kiipeilyyn. Sopii kaikenikäisille. Lautan päissä olevat patjat helpottavat kiipeämistä tasapainoputkelle ja ne toimivat vaikka taukopaikkana vedessä. Tasapainolautan pituus yli 6 metriä ja patjat molempiin päihin nostavat pituuden yli 8 metriin. Ei mikään ihan pikkulelu! Vaatii tilaa ympärilleen ja vähintään 1,2 metrin syvyyden. Lautta ankkuroidaan järvenpohjaan kiinni. Lauttaa ei tule sijoittaa eikä käyttää sellaisella alueelle, jossa on mahdollista loukkaantua esim. kiviin.

Vesilelu on ilmatäytteinen, mikä tekee siitä helpon kuljettaa ja säilöä. Materiaali on vahvaa muovia, joka on tehty kestävään vesipuistokäyttöön. Pinnat ovat miellyttäviä ja saumat pehmeitä.

Lautan koko: P 610cm x L 200cm x K 48cm

Hinta: alkaen 199 €

Osoite

Kesälahdentie 37, 59800 Kesälahti

Aukioloajat

Katso myös

© 2023 Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi