Lakeland Karelia Puutikka

Vuokramökki Puruveden rannalla Pohjois-Karjalassa

Iso yksityinen tontti Puruveden rannalla, johon paistaa aurinko aamusta iltaan. Rantaviivaa tontilla on runsaasti ja laiturin molemmin puolin olevat hiekkarannat kuuluvat kohteeseen. Mökillä myös vuokralaisten käytössä oleva soutuvene (max 4 henkeä) kelluntaliiveineen.

Puutikka kokonaisuuteen kuuluu hirsihuvila, saunamökki ja huvilan vieressä oleva lisärakennus majoitustiloineen. Naapureita on muttei näköetäisyydellä. Laiturin päästä voi nähdä naapureita vain toisella puolella rantaa. Kotieläimet ovat tervetulleita. Vuokrausaika alkaa saapumispäivänä klo 16:00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12:00.

Hirsihuvila

Tunnelmallinen, sininen hirsitalo, josta huokuu rakentajan itävaltalainen syntyperä. Hirsihuvilassa on kaksi makuuhuonetta, toisessa on parisänky ja toisessa on kaksi erillistä sänkyä. Alakerrassa vielä eteinen, olohuone, ruokailutila, keittiö, kylpyhuone ja sähkösauna sekä kaksi vessaa. Yläkerrassa on työtila sekä avattava vuodesohva kahdelle hengelle. Huvilasta noin 50 metriä järven rantaan. Runsaasti parkkitilaa pihalla.

Saunamökki

Saunamökki on sympaattinen pikkurakennus, jossa on puilla lämmitettävä sauna ja pukuhuoneen puolella on pirttikalusto sekä avattava vuodesohva kahdelle. Pieni terassi edessä ja rantaan on ehkä noin 20-30 metriä. Sähköistetty saunamökki.

Lisärakennuksen makuuhuone

Sinisen hirsihuvilan vieressä on vihreä rakennus, jonka toisessa päässä on lämmintä varastotilaa ja toisessa päässä makuuhuone, jossa on kerrossängyt. Sähköistetty rakennus.

 

Paikan päällä on 24h-vastaanotto, jossa puhutaan suomea, ruotsia, englantia ja saksaa.

Lähin lentoasema löytyy Savonlinnasta, joka on 74 km:n päässä Lakeland Karelia Puutikasta. Autoteitse Savonlinnaan tulee matkaa 66 km. Majoituspaikasta voi varata maksullisen lentokenttäkuljetuspalvelun.

 

Osoite

Puutikantie, 59800 Kesälahti

Yhteystiedot

Lakeland Karelia

Katso myös

© 2023 Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi