Koivuniemi

Koivuniemi

Koivuniemellä on pitkät perinteet leirintäalueena. Koivuniemi on idyllinen lomanviettopaikka, jonka vanha päärakennus, ympäristö kiviaitoineen ja järvimaisema takaavat rauhoittumisen ja rentoutumisen. Majoituspaikkoja on 41:lle yöpyjälle.

Majoitu rantamaisemissa

Leirintäalueemme aurinkoisella nurmialueella on erinomaisesti tilaa karavaanareille ja telttailijoille, rantamaisemalla varustettuna tottakai. Mikä onkaan mukavampaa kuin pulahtaa aamu-uinnille puhtaaseen Oriveteen tai katsella illalla veden pinnalle heijastuvaa auringon laskua? Tilaa löytyy myös aitoista ja mökeistä, kuten myös kulttuurihistoriallisen päärakennuksen yläkerrasta.

Lepää, liiku ja harrasta

Rääkkylän luonnonkauniista kunnasta löydät liikunnallisia harrasteita upeissa maisemissa, uimarantoja, kalaisia vesistöjä ja marjametsiä, kulttuuritapahtumia ja taidenäyttelyjä. Voit vuokrata Koivuniemestä soutuveneen ja nauttia laineen liplatuksesta, tehdä vaellusretkiä, hemmotella itseäsi luontaishoidoissa tai vierailla museoissa ja konserteissa.

Kesällä keskiviikkoisin tarjolla myös Mielen ja kehon turvesauna

Patrick Wardin mosaiikkitaide

Koivuniemessä asustaa myös Irlannista Rääkkylään kotiutunut kuvanveistäjä Patrick Ward. Hänen ainutlaatuisia mosaiikkitöitä pääset ihastelemaan Koivuniemen leirintäalueen vanhassa lääkärintalossa.

Osoite

Koivuniementie 20, 82300 Rääkkylä

Yhteystiedot

Koivuniemi

Katso myös

© 2023 Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi