Itärajan Helmi

Rentoudu ja nauti Itärajan Helmessä

Tohmajärven Jouhkolassa, korkean mäen laella, Itärajan Helmi kietoo sinut suomalaisen luonnon syleilyyn. Vaaran laella avautuu karjalainen perinnemaisema yli Tohmajärven ja koet hiljaisuuden, josta et ole osannut haaveillakaan.

Itärajan Helmen yksinkertaisen kauniissa ja rauhoittavassa tunnelmassa hengität keuhkosi täyteen puhdasta, raikasta maalaisilmaa ja annat kiireisen mielesi levätä.

Palvelut

Majoittujia voidaan ottaa vastaan jopa yli 30 henkilöä kerrallaan.

Itärajan Helmessä majoitut luonnonmukaisesti perinteisessä suomalaisessa sähköttömässä aitassa, josta avautuu näkymä järvelle. Jos kaipaat hieman enemmän eksotiikkaa, niin voit myös majoittua Tentsile puumajoitteessa tai glamour teltassa.

Petivaatteet ja pyyhkeet kuuluvat hintaan. Aittojen läheisyydessä sijaitsee biologinen ulkohuussi ja päärakennuksen yhteydessä on käytössä myös sisä-wc.

Aamuisin ja iltaisin lämpiää aito suomalainen puulämmitteinen sauna. Saunoja on kaksi, toinen päärakennuksen ja aittojen välittömässä läheisyydessä ja toinen järven rannassa, noin 600 metrin päässä. Mäellä olevan saunan yhteydessä on palju, ja rannassa pääset halutessasi pulahtamaan Tohmajärven virkistävään veteen. Kysy myös mahdollisuudesta saunalauttaristeilyyn!

Aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvi tarjoillaan päärakennuksen ja aittojen läheisyydessä sijaitsevassa hyvin varustellussa kesäkeittiössä, joka toimii myös ajanviettopaikkana ja viihtyisänä olohuoneena. Päivällisen valmistukseen pääset vieraana halutessasi osallistumaan, sillä se valmistetaan pääasiassa ulkotulella järven rannassa grillikodassa tai kesäkeittiössä. Aterioilla nautit tuoreita sämpylöitä ja leivonnaisia, sekä paikallisia ja lähellä tuotettuja herkkuja. Ruoka on aina tuoretta ja rakkaudella valmistettua.

Tarjolla myös monipuolisesti erilaisia ohjelma- ja hyvinvointipalveluita.

Osoite

Jouhkolantie 219, 82600 Tohmajärvi

Aukioloajat

Katso myös

© 2023 Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi