Hepovaaran hyvinvointitila

Hepovaaran hyvinvointitila

Kodinomaisella Hepovaaran hyvinvointitilalla pyrimme panostamaan hevosten ja ihmisten hyvinvointiin ja kannattamme ns. ”pehmeämpiä arvoja”. Toimintamme on vapaata suorittamisesta ja tavoitteenamme on tarjota asiakkaille rentoja, turvallisia hyvänmielen kokemuksia arjen piristykseksi tai lomamuistoiksi.

Ympäri vuoden järjestämme maastot, ratsastus- ja hevostaitotunnit sekä erilaiset ajelut ja kurssit aloittelijoista kokeneisiin harrastajiin. Kesäkaudella toimintaa elävöittävät mm. hevoslomat ja vaellukset oheisohjelmineen. Syksystä kevääseen on tarjolla vakiotunteja viikottain harrastajille sekä tietenkin irtotunteja satunnaiskävijöille.

Uusimpina palveluinamme ovat hevosavusteiset HeLMi®- ja MinD® -kurssit sekä intuitiivinen hoitaminen ja Bach -kukkaterapia. Meillä on tarjolla myös ympärivuotisesti muita vaihtuvia teematuotteita, joista löytyy erilaisia vaihtoehtoja niin yritysryhmille kuin yksittäismatkailijoillekin.

Maastot ja vaellukset järjestetään vaihtelevissa maastoissa pääosin Puhoksessa ja Puhossalossa pikkupoluista teihin (Pidemmillä vaelluksilla aina Heinoniemelle asti). Toisinaan matkaamme myös vesistön äärelle ja extreme -reissuilla puskaan.

Talliympäristössä meillä on myös viihtyisä, vaatimaton 1900 -luvun alkupuolella rakennettu hirsimökki ”Mökkerö”, joka toimii niin kurssi-, leiri-, kuin taukotilanakin. Mökkerössä mahtuu majoittumaan 4-6 henkilöä ja sitä vuokrataan myös ulkopuolisille sopimuksen mukaan. Mökkerössä on ruoanlaitto- ja säilytysmahdolliisuus sekä sisä-WC ja sauna.

Hepovaaran kesän 2021 viikko-ohjelmatuotteita:

Osoite

Tiensivuntie 4, 82430 Puhos

Yhteystiedot

Hepovaaran hyvinvointitila

Katso myös

© 2023 Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi