Frisbeegolf Sydänkarjalassa

Frisbeegolf on golfin kaltainen peli, joka on jatkanut kasvuaan rentona kesäurheilulajina. Säännöt ovat helpot ja peli sopii mainiosti niin aloittelijoille, koko perheen harrastukseksi kuin ihan vakavaan harrastamiseenkin. Tavoitteena on heittää frisbee avauspaikalta maalikoriin eripituisilla väylillä mahdollisimman vähin heitoin. Väylän par eli ihanteellinen heittomäärä voi olla kolme, neljä tai viisi. Radat ovat pääsääntöisesti 9- tai 18-väylän mittaisia.

Pelaaminen Sydänkarjalan alueen frisbeegolfradoilla on maksutonta – vain omat kiekot tarvitaan. Niitä voi ostaa useimmista hyvin varustetuista urheilu- ja lelukaupoista ja alkuun pääsee mainiosti jo yhdellä kiekolla. Muutaman kierroksen jälkeen saatat kuitenkin huomata, että pelitilanteissa ja -välineissä on eroja. Esimerkiksi pidempään avausheittoon sopivat kevyemmät kiekot kun taas maalia lähestyttäessä toimivat paremmin raskaammat kiekot eli putterit.

Valitse alta mieluinen frisbeegolfrata ja lähde viettämään mukavaa kesäpäivää!

Sydänkarjalan frisbeegolfradat

Tutustu Sydänkarjalan muuhun matkailutarjontaan

Matkustamisessa parasta on yhdessä vietetty aika ja hienot kokemukset. Aloita seuraavan lomasi suunnittelu tutustumalla Sydänkarjalan ihmisiin, elämyksiin ja ilmiöihin. Näiden tarinoiden ja kuvien parissa pääset irti arjesta ja saat uusia ideoita vapaa-ajan viettoon.

 

Matkailuesite 2022

Inspiroidu

© 2023 Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi